آیا می توانید سردرد خماری را درمان کنید؟
سردرد های بعد از نوشیدن الکل در بسیاری از موارد خیلی دردناک هستند. یافتن درمان های بسیار زیاد در عطاری، مغازه یا اینترنت برای بهبود و درمان سردرد بعد از مشروب بسیار ساده است، اما اغلب آنها پایه و اثبات علمی نشده اند. بهرتین راه برای جلوگیری از ایجاد سردرد بعد از مشروب، محدود کردن نوشیدن و یا قطع مصرف الکل است. اما در اینجا ما برخی نکات را برای رفع حالت تهوع و سردرد بعد از مشروب آورده ایم.
5 درمان موثر در رفع حالت تهوع و سردرد بعد از مشروب
- ویتامین B6
ویتامین B6 یک ماده مغذی ضروری است که در انواع غذاهای رایج مانند مرغ، سیب زمینی و میوه وجود دارد. الکل میزان ویتامین های گروه B شما را کاهش می دهد و متابولیسم برای از بین بردن اثر و سردرد الکل برای بدن شما دشوارتر می شود. مصرفویتامین B6 همراه با یک وعده غذایی مفصل یا مصرف مکمل غذایی می تواند به بدن کمک کند تا سریعتر از شر سردرد الکلی خلاص شود.
- دارو های ضد التهاب استروئیدی
داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAID) می توانند به کاهش التهاب در بدن شما در ارتباط با نوشیدن الکل کمک کنند. NSAIDS ها مانع تولید آنزیم هایی می شود که سبب ایجاد سردرد و میگرن میشوند. هنگام نوشیدن الکل یا خماری هرگز استامینوفن (تایلنول) مصرف نکنید. استامینوفن فرآیند از بین بردن الکل را برای بدن دشوارتر می کند و می تواند به کبد آسیب برساند.
- نوشیئدنی های تناسب اندام
عامل اصلی ایجاد سردرد بعد از مشروب، از بین رفتن مواد دارای الکترولییت مناسب در بدن است. خوردن یک نوشیدنی که همراه با الکترولیت های اضافی، می تواند به شما کمک کند تعادل الکترولیت خود را برقرار کرده و آب بدن خود را حفظ کنید. مطالعه ای در سال 2004 انجام شده که نشان میدهد سریعترین نوشیدنی که الکترولیت را برای بدن فراهم میکند، نوشیدنی های مخصوص بدنسازی است.
- قبل، هنگام و بعد از مشروب غذا بخورید.
قبل، در حین و بعد از مصرف الکل غذا بخورید. در اینجا چند دلیل وجود دارد که این کمک می کند:
2- بالا نگه داشتن سطح خون همچنین میزان اسیدی بودن بدن را کاهش میدهد.
3- غذا خوردن ویتامین های ضروری که ممکن است نوشیدن الکل آن را از بین ببرد را تامین کند.
در نهایت بهترین کار ترک نوشیدنی الکل و مشروب است که کاملا به بدن آسیب میزند و احتمال اعتیاد بالایی هم دارد.
- ۱ ۰
- ۱ نظر
علایم سینوزیت کدامند؟
سینوزیت میتواند به صورت عفونت حاد سینوسها، عفونت نیمه حاد سینوسها، عفونت مزمن سینوسها، سینوزیت عفونی و سینوزیت غیر عفونی باشد.
علائم و نشانههای سینوزیت به طور خلاصه عبارتند از:
. سردرد سینوسی
. حساس شدن صورت
. احساس فشار یا درد در سینوسها، گوشها و دندانها
. تب
. ترشحات تیرهی بدرنگ از بینی یا پشت حلق
. احساس گرفتگی در بینی
. گلودرد
. سرفه
. گاهی تورم صورت